Ervaringen van cliënten

Psycholoog Amsterdam NoordPsycholoog Amsterdam – Alexander

5 / 5 sterren –
“Een prettige en praktische aanpak, waarbij je zelf mede vorm geeft aan de aanpak. Alexander helpt je door zijn vragen en observaties om het probleem ook in een andere context te zien. Naast praten heeft hij ook hele concrete oefeningen die je helpen in het proces.”Psycholoog Amsterdam – Alexander

5 / 5 sterren –
“Ik heb een goede ervaring gehad bij deze therapeut. In korte tijd een aantal inzichten opgedaan waarmee ik verder kan. Therapeut die goed luistert en zich betrokken toont.
Ik voelde me welkom iets dat voor mij belangrijk is. Een aanrader dus!”Psycholoog Amsterdam – Alexander

4 / 5 sterren –
“Alexander heeft mij op een toegankelijke, prettige en professionele manier inzicht gegeven in mijn belemmeringen en onzekerheden. Vervolgens heeft hij mij geholpen hoe ik hier mee om kan gaan. Daar ben ik nu dagelijks mee bezig.”Psycholoog Amsterdam – Alexander

5 / 5 sterren –
“Alexander heeft n.a.v. de intake de juiste therapie voorgesteld. Deze heb ik gevolgd en ik heb daar nog dagelijks profijt van.”
Psycholoog Amsterdam IJburgPsycholoog Amsterdam – Francine

5 / 5 sterren –
“Ik liep vast op mijn werk, met mijn kinderen en in mijn relatie. Alles was me te veel en overal voelde ik me tekort schieten.

Francine heb ik ervaren als heel warm, open en eerlijk. Ik heb ontdekt dat ik mezelf al jarenlang wegcijferde om het maar iedereen naar zijn zin te maken.

Zij heeft me laten ontdekken wat ik nou eigenlijk belangrijk vond en voor mezelf wenste. Ik heb geleerd naar mijn eigen behoeftes te luisteren, prioriteiten te stellen en te aanvaarden dat ik niet iedereen blij kon maken. Ik sta nu beter in mijn kracht, voel me rustiger en zelfverzekerder.
Dank je wel!”Psycholoog Amsterdam – Francine

5 / 5 sterren –
“Samen met mijn partner heb ik relatietherapie gevolgd bij Francine. Wij voelden ons meteen op ons gemak bij haar. Zij straalde veel rust en vertrouwen uit waardoor wij ons kwetsbaar konden opstellen.

Zij heeft ons geleerd om beter naar elkaar te luisteren en onze behoeftes aan de ander duidelijk te maken. Daadoor is onze relatie veel harmonischer en dieper geworden.”Psychologen Amsterdam – Francine

5 / 5 sterren –
“Met je jezelf in de knoop zitten. Een luisterend oor. Nadenken en richting bepraten.
Als expat heb ik weinig tot geen tijd in Nederland, maar Francine wist hier flexibel en met spoed op te reageren.

Ze voelt de situatie feilloos aan, waardoor de meetings erg vertrouwd zijn.”
Psycholoog Amsterdam WestPsychologen Amsterdam – Veerle

5 / 5 sterren –
“De gesprekken die ik met Veerle heb gehad hebben mij enorm geholpen. Veerle is in staat goed te luisteren en goed te letten op je eigen manier van leren en ontwikkelen.

Ze is betrokken, maar weet op gepaste afstand jou je pad te laten lopen naar verbetering. Daarbij heb ik goed inzicht gekregen in mijn persoonlijkheid, mij gedachten en gevoelens en hoe die gevormd en beinvloed worden.

Dit inzicht en de aangeboden tools stellen mij nu in staat om zelfstandig verder te gaan.
Ik ben zeer tevreden over de gesprekken en vind Veerle een prettige, en vriendelijke therapeut. Ik kan haar van harte aanbevelen.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op