Ervaringen van cliënten

Psycholoog Amsterdam NoordPsychologen Amsterdam – Alexander

5 / 5 sterren –
“Een prettige en praktische aanpak, waarbij je zelf mede vorm geeft aan de aanpak. Alexander helpt je door zijn vragen en observaties om het probleem ook in een andere context te zien. Naast praten heeft hij ook hele concrete oefeningen die je helpen in het proces.”Psychologen Amsterdam – Alexander

5 / 5 sterren –
“Ik heb een goede ervaring gehad bij deze therapeut. In korte tijd een aantal inzichten opgedaan waarmee ik verder kan. Therapeut die goed luistert en zich betrokken toont.
Ik voelde me welkom iets dat voor mij belangrijk is. Een aanrader dus!”Psychologen Amsterdam – Alexander

4 / 5 sterren –
“Alexander heeft mij op een toegankelijke, prettige en professionele manier inzicht gegeven in mijn belemmeringen en onzekerheden. Vervolgens heeft hij mij geholpen hoe ik hier mee om kan gaan. Daar ben ik nu dagelijks mee bezig.”Psychologen Amsterdam – Alexander

5 / 5 sterren –
“Alexander heeft n.a.v. de intake de juiste therapie voorgesteld. Deze heb ik gevolgd en ik heb daar nog dagelijks profijt van.”
Psycholoog AmsterdamPsychologen Amsterdam – Maaike

5 / 5 sterren –
“Ik ging bij Maaike in therapie omdat ik onder andere last had van angstklachten en onzekerheid. Tijdens de therapie bij Maaike heb ik ontzettend veel over mijzelf en mijn valkuilen geleerd.

Dankzij haar heb ik ontzettend veel nieuwe inzichten en handvaten geleerd om mijn problemen aan te pakken. Ik leerde hoe ik beter naar mijzelf kon luisteren en hoe ik het beste mijn grenzen kon bewaken.

Dankzij de therapie voel ik mij rustiger en zelfverzekerder. Bedankt!”Psychologen Amsterdam – Maaike

5 / 5 sterren –
“Ik had last van enorm veel angsten en slaapproblemen. Ook voelde het alsof ik vast zat. Hierdoor had ik enorm veel onrust en heftige emoties in mijn dagelijkse leven. Ben daarvoor eerder in behandeling geweest, maar daar voelde ik mij niet gehoord. Bij Maaike wel.

Met haar hulp leerde ik lastige situaties op een kalmere manier te benaderen en meer vertrouwen in jezelf te hebben. Wat rust geeft in hectiek en mij enorm heeft geholpen om stappen te maken.”Psychologen Amsterdam – Maaike

5 / 5 sterren –
“Maaike heeft me geholpen om te gaan met mijn kersverse co-ouderschap. Ze dringt snel door tot de kern van het gevoel achter de emoties en kan gedragspatronen feilloos herkennen en helder verwoorden.

Ik heb veel geleerd over hoe ik mijn grenzen herken en bewaak. Daarnaast is Maaike ook gewoon een prettig persoon die je in je waarde laat en op een opgewekte manier te werk gaat.”Psychologen Amsterdam – Maaike

5 / 5 sterren –
“Ik had last van beelden die ik niet los kon laten, ook was ik wat angstig. Dit heeft mijn leven jaren beinvloed. Ik heb een paar sessie EMDR gehad, en ik was zoooo verbaast over het resultaat, ongeloofelijk ! Mijn beelden zijn weg en angst behapbaar.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op