Coaching

psycholoog amsterdam

Coaching Amsterdam

Je kunt bij ons terecht voor diverse vormen van coaching. Samen gaan we dan aan de slag om ervoor te zorgen dat jij naar je doelen toewerkt.

Personal coaching

Je kunt personal coaching gebruiken voor het behalen van je doelen in je leven. Misschien heb je al doelen vastgesteld, of misschien wil je de coaching eerst gebruiken om te onderzoeken wat je nu precies wilt. Een andere vorm van personal coaching is het zogenaamde life coaching. Je gebruikt de coachingsessies dan periodiek om even te sparren met jouw coach, te kijken waar je staat en of je nog op koers bent.

Stress en burnout coaching

Steeds meer mensen hebben een bestaan met (te) veel stress en spanning. Het lukt ook niet altijd om hier goed mee om te gaan. Te veel stress, vaak werkgerelateerd, kan leiden tot een burnout of burnout-gevoelens. Je bent dan “opgebrand”. Therapie en coaching kan helpen om weer meer ruimte en tijd in je leven te voelen, zodat je op een voor jou betere manier verder kunt.

Coaching bij zingeving

Misschien loop je rond met zingevingsvraagstukken en levenvragen zoals “Wat wil ik met mijn leven?”, “Ik wil iets zinvols met mijn leven doen, maar wat?” In een coachingtraject onderzoeken we samen wat jou vervulling geeft in jouw leven, en hoe je dat kunt realiseren.

De coaching is op maat, afgestemd op wat jij nodig hebt, hier en nu. Wil jij verandering in je leven? Je bent van harte welkom in één van onze praktijken.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust even contact met ons op.Psycholoog Amsterdam Noord

Amsterdam-Noord
✓ Individuele therapie
✓ Relatietherapie
✓ EMDR-therapie

Meer over Alexander >>
Contact met Alexander >>

Psycholoog Amsterdam West

Amsterdam-West
✓ Individuele therapie
✓ EMDR-therapie

Meer over Veerle >>
Contact met Veerle >>

Psycholoog Amsterdam IJburg

Amsterdam-IJburg
✓ Individuele therapie
✓ Relatietherapie
✓ EMDR-therapie

Meer over Francine >>
Contact met Francine >>

psycholoogamsterdam-oost

Amsterdam-Oost
✓ Individuele therapie
✓ Relatietherapie
✓ Voeding en levensstijl

Meer over Nick >>
Contact met Nick >>

Psychologen Amsterdam en Coaching Amsterdam voor personal coaching en life coaching in de regio Amsterdam West, Oost, Noord, Zuid, IJburg en Centrum. Je bent welkom.