Relatietherapie Amsterdam

psycholoog amsterdam

Relatieproblemen?

Jullie hebben relatieproblemen…
Misschien is er onlangs een conflict geweest…
Of misschien lopen jullie al langer rond met onderhuidse spanningen…

In onze praktijk Psycholoog Amsterdam / Relatietherapie Amsterdam kunnen jullie dan snel terecht.

In elke relatie komen wel eens problemen voor. De kwaliteit van onze liefdesrelatie heeft invloed op onze emotionele en fysieke gezondheid. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat gelukkige paren een betere psychische en fysieke gezondheid hebben en daardoor zelfs veel langer leven.

Een autonome positie

In relatietherapie wordt duidelijk dat je zelf én samen de problemen veroorzaakt en hoe je die problemen samen kunt oplossen met behulp van een betere partnerrelatie communicatie. Je leert hier stap voor stap elkaars gebruiksaanwijzing beter kennen en respecteren. Zo kun je steeds meer vanuit een volwassen, autonome positie met elkaar omgaan.

Als jullie er samen niet meer uitkomen en verandering willen, dan kan relatietherapie en relatiecoaching uitkomst bieden.

Wij kijken naar wat ten grondslag ligt aan het ontstaan van spanningen, ruzies en frustraties. Wanneer dat helder in beeld is richten we onze aandacht op wat de verwachtingen van ieder van de partners zijn. Welk doel heeft elk van jullie voor ogen. Het is van belang dat de verwachtingen op elkaar afgestemd worden.

Het doel van de therapie moet uiteraard voor jullie allebei acceptabel en wenselijk zijn. Wanneer het klikt maken we een vervolgafspraak.

Communicatie staat centraal

In de relatietherapie en relatiecoaching staat communicatie centraal om elkaar beter te leren begrijpen. Een verstoorde relatie komt vaak door het niet uitspreken van ‘wat je anders zou willen’, je wensen en je gevoelens. Hierdoor is het samenwerken als partners op de achtergrond geraakt.

Wil jij verandering in je relatie? Je bent van harte welkom bij ons.Psycholoog Amsterdam Noord

Amsterdam-Noord
✓ Individuele therapie
✓ Relatietherapie
✓ EMDR-therapie

Meer over Alexander >>
Contact met Alexander >>

Psycholoog Amsterdam IJburg

Amsterdam-IJburg
✓ Individuele therapie
✓ Relatietherapie
✓ EMDR-therapie

Meer over Francine >>
Contact met Francine >>

psycholoogamsterdam-oost

Amsterdam-Oost
✓ Individuele therapie
✓ Relatietherapie
✓ Voeding en levensstijl

Meer over Nick >>
Contact met Nick >>
Meer informatie
Voor meer informatie over relatieproblemen, tips en lotgenotenverhalen, zie:Psychologen Amsterdam en Relatietherapie Amsterdam voor relatietherapie, huwelijkstherapie, relatieadvies en relatiecoaching in de regio Amsterdam West, Oost, Noord en Centrum. Kijk voor meer relatietherapeuten in de regio op: Relatietherapeuten Amsterdam