Psycholoog Amsterdam-West

Psycholoog Amsterdam

Maaike van Kleffens

Ik ben psycholoog, vitaliteitsspecialist en bewegingswetenschapper. Ik vind passende therapie/ coaching belangrijk, technieken leren waar je in de praktijk echt iets mee kan doen.

Ervaring heb ik opgedaan in de consultancywereld (coaching, assessments, trainingen), bij een multidisciplinair behandelcentrum (GGZ; runningtherapie, mindfulness, cognitieve gedragstherapie) en de sportwereld. Verder heb ik veel kennis op het gebied van gezond leven en ouder worden, waar een goede balans ligt tussen werk (inspanning) en ontspanning.

Sinds 1998 heb ik een psychologenpraktijk en bied ik coaching, relatietherapie en psychologische hulpverlening aan. Mijn praktijk ligt in Amsterdam-West.

Ik combineer diverse soorten coaching technieken en therapievormen, zoals cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte gesprekken, EMDR, ontspanningstechnieken en Mindfulness.

Het is mogelijk dat een traject zowel fysieke als psychische aspecten bevat. Ik kijk vanuit diverse invalshoeken, zoals privé-leven, werk, verleden, persoonlijke ontwikkeling, sport en voeding. Ik geef je inzicht in eigen gedrag en persoonlijkheid. Hierdoor ben je zelf beter in staat om met problemen om te gaan, deze op te lossen en je talenten volledig te benutten.

Contact met Maaike
Meer weten? Bekijk mijn profielen op:

Therapiepsycholoog.com
Relatietherapeuten.net