Psycholoog Amsterdam-Noord

Psycholoog Amsterdam Noord

Alexander Verbree

Ik ben als psycholoog afgestudeerd aan de universiteit van Leiden. Als therapeut ben ik afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Op deze manier combineer ik mijn kennis van de psychologie met de praktische vaardigheden van het therapeutschap.

Voor therapie, coaching en relatietherapie in Amsterdam-Noord.

Ik kijk altijd naar wie jij bent in zijn geheel. Dat betekent dat ik naast jouw klacht of probleem ook kijk naar waar jouw krachten liggen. Ik ga ervan uit dat jij de deskundige bent en dat alleen jij je probleem kan oplossen. Ik zie mijzelf hierin vooral als begeleider en aansturing om dat voor elkaar te krijgen.

Naast mijn interesse in psychologie en psychotherapie heb ik ook een interesse in andere thema’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Auteurs die mij inspireren zijn onder meer Eckhart Tolle, Jeff Foster, Bentinho Massaro en Unmani Lisa Hyde. Ik ben getrouwd en vader van twee zoons.

Contact met Alexander
Psycholoog Amsterdam-Noord: